Попов велів зігрівати киян, поки не прийде справжня весна

Попов велів зігрівати киян, поки не прийде справжня весна

Попов велів зігрівати киян, поки не прийде справжня весна

Батареї в Києві будуть тримати гарячими, доки на вулиці не встановиться комфортна температура.

Опалювальний сезон у нинішньому році буде продовжений, поки середньодобова температура повітря не досягне норми.

Про це повідомив керівник Києва Олександр Попов.

"Безумовно, ми будемо продовжувати опалювати квартири киян, об'єкти соціальної інфраструктури (дитячі сади, школи, лікарні) до тих пір, поки не переконаємося, що середньодобова норма дозволить киянам відчувати себе комфортно без опалення", - сказав Олександр Попов.

Відповідаючи на питання, на скільки днів буде продовжено сезон у Києві, Олександр Попов зазначив, що за його розпорядженням профільний департамент міськадміністрації зараз спільно з метеорологами вивчає питання і незабаром надасть висновки голові КМДА.

"Батареї в Києві будуть гарячими стільки, скільки буде потрібно для того, щоб забезпечити комфорт киянам. Є певні нормативи - середньодобова температура повітря повинна бути вище +8 градусів за Цельсієм. Але якщо є прогноз, що три дні у нас буде температура вище восьми, а потім очікується різке похолодання, категорично вважаю, що не можна відключати людям тепло, хоча це і вписується в норми", - сказав Олександр Попов.

Нагадаємо, що, за словами метеорологів, температурний режим на даний момент не відповідає сезону весни. Температура повітря, крім того, буде нестійка у другій декаді квітня і вже після 11 квітня в країну прийде чергове похолодання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація