Попов звільнить станції метро від "наливайок"

Попов звільнить станції метро від "наливайок"

Попов звільнить Контрактову площу від "наливайок"

Завтра власники незаконних МАФів біля метро отримають від Попова "останнє попередження".

У п'ятницю інспектори Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА проведуть показову акцію попередження власників незаконних МАФів про демонтаж кіосків. Як зазначають в Київміськдержадміністрації, у власників після цього буде час, щоб самим прибрати нелегальні кіоски.

Нагадаємо, що голова КМДА Олександр Попов оголосив війну нелегальній торгівлі. На його переконання, тіньовий бізнес, що не сплачує податки місту, не несе жодних соціальних зобов'язань перед киянами та до того ж псує зовнішній вигляд столиці  й викликає нарікання мешканців, має бути ліквідований.

Отже, 22 березня інспектори КМДА зосередяться на ліквідації незаконних МАФів біля станцій метрополітену (до речі, згідно з опитуваннями біля 70% киян виступають за демонтаж МАФів саме біля метро).

Так, будуть вручені попередження власникам незаконних МАФів біля станцій метро "Тараса Шевченка", "Контрактова площа" та "Житомирська". А власне демонтаж (в разі якщо власники не вивезуть кіоски власноруч) відбудеться вже в суботу та понеділок. Всього буде демонтовано 19 кіосків, які розташовані біля виходів, заважають киянам пересуватися та навіть становлять небезпеку.

За інформацією міськадміністрації, демонтажні бригади паралельно проводитимуть прибирання незаконних МАФів у 20-метровій зоні від входу/виходу станцій "Палац Спорту", "Печерська", "Дружби Народів" та "Либідська", власники яких  були попереджені про ці роботи напередодні.

Загалом, протягом 2013 року міськими службами планується прибрати близько 6000 незаконних МАФів. Окрім того, місто має намір остаточно упередити факти незаконного встановлення МАФів на території міста, тісно співпрацюючи з правоохоронними органами столиці та киянами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація