Попов розказав, де і з ким був під час снігового Армагедону у Києві

Попов розказав, де і з ким був під час снігового Армагедону у Києві

Олександр Попов був у Відні минулого тижня / Фото: УНІАН

Олександр Попов планував поїздку заздалегідь.

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов був у відрядженні у Відні в ніч з 22 на 23 березня.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Інтер", пише "Українська правда".

"У мене дійсно було відрядження. Ввечері я о 17 відлетів до Відня. Я провів там переговори з бізнес-кругами і нашим послом, який представляє Україну. Предмет переговорів – це наші дні Києва у Відні і деякі культурні програми, які ми тут плануємо робити. І о сьомій годині ранку я сів на літак, і був о десятій годині в Києві в суботу", - сказав Попов.

Дивіться ФОТО: Націоналісти у човні та в масках для пірнання влаштували для Попова майстер-клас перед повінню

Він також уточнив, що в поїздку взяв із собою дружину. "Я говорю до кінця, якщо ви хочете мене перевірити, я дам координати і з'ясуйте це", - заявив голова КМДА.

"Розумієте, я не можу собі дозволити в робочий час витрачати на те, щоб вирішувати питання, які дійсно потрібно вирішувати за кордоном. Я це зробив тому, що очікував, що це вихідний день, розумієте? І саме цей час визначив заздалегідь. І те, що я відлітав о п'ятій годині, ще ситуація була зовсім інша, розумієте. Якби вона була дійсно така, яку ми всі очікували, все було б по-іншому, яку ми не очікували, все було б по-іншому", - додав Попов.

Раніше перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, який вже подав у відставку, 25 березня заявив, що в ніч з 22 на 23 березня Попов був на вулицях Києва.

Повʼязані теми:

Наступна публікація