Попов переконує, що насильницького звільнення КМДА від євромайданівців не буде

Попов переконує, що насильницького звільнення КМДА від євромайданівців не буде

Людей кийками "Беркуту" обіцяють не виганяти

Очільник столиці мріє повернутися у це приміщення.

Насильницького звільнення будинку Київської міської держадміністрації не буде, принаймні, у цьому учора переконував голова КМДА Олександр Попов. Він мріє повернутися сюди, щоб ухвалити бюджет столиці. Захоплення адмінспоруди Попов назвав "злочином", але додав, що він не проти народного волевиявлення. Мерія зараз проводить виїзні засідання в районних адміністраціях Києва. Хоча в будинку на Хрещатику, 36 ніхто нікого не жене і працювати не заважає, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Люди тут ночують і йдуть на мітинг. В будівлі КМДА всі живі-здорові.

Олександр Попов у іншому районі Києва проявляв цікавість до свого кабінету у мерії. Зараз міський апарат у повному складі проводить виїзні наради. В понеділок збиралися в Оболонському районі, у вівторок – в Подільському, у середу – в Печерському. Очільник КМДА називає її захоплення злочином. Вимагає реакції прокуратури, але обіцяє не допустити кийків "Беркуту" при визволенні приміщення. "Сам усе зроблю, щоб у будь-якому випадку не було будь-якого силового конфлікту в КМДА", - сказав він.

Чому поїхали з мерії, посадовці пояснюють так: ні, їм не страшно, але жінки бояться. Кажуть, що серед них є багато вагітних.

Прості люди на роботу до КМДА ходять, переважно технічний персонал. Наприклад, вони ремонтують двері, розбиті під час штурму.

Попов запевнив, що КМДА не будуть звільняти силою

Попов запевнив, що КМДА не будуть звільняти силою

Олександр Попов сподівається, що до мерії хоча б до середини грудня його запустять. Треба провести щонайменше три сесії і ухвалити бюджет міста на наступний рік. На виїзді це зробити неможливо.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося як почувалися мітингувальники в КМДА

Кореспонденти ТСН Станіслав Фещенко, Інна Боднар.

Повʼязані теми:

Наступна публікація