Половину Хрещатику повністю звільнили від наметів та барикади за згодою "майданівців"

Половину Хрещатику повністю звільнили від наметів та барикади за згодою "майданівців"

Частину Хрещатику вже звільнили та помили.

Хрещатик від Європейської площі до Будинку профспілок звільнили від наметів та барикад.

В п'ятницю ввечері Хрещатик почав повертатися до звичного вигляду – від Європейської площі до Будинку профспілок комунальники повністю розчистили вулицю. Тут немає жодних наметів, також прибрали барикаду, що боронила майданівців під час лютневих подій, йдеться у сюжеті ТСН.19.30. 

Прибрану частину Хрещатику навіть помили кілька разів, на цьому прибирання Майдану завершилося. Шини, які комунальники прибирали з барикад, поки що звезли до сцени. На сьогодні тут уже оголошено суботник. 

Представники влади кажуть, що основна задача зараз – не зачистити Майдан, а прибрати проїжджу частину Хрещатику. Усі барикади залишаються на місці, наразі прибрали лише одну. Також не йдеться про барикаду на Інститутській вулиці – там з часом планують створити меморіальний комплекс. 

Також заговорили про те, що вже варто прибрати ялинку, адже вона знаходиться в аварійному стані і це небезпечно для киян.  Але усі кроки по прибиранню Майдану влада обговорюватиме з майданівцями і сподівається, що зможе знайти компроміс. 

Представники Майдану заявили, що хоч і погодились звільнити проїжджу частину Хрещатику, проте з самого Майдану поки що не збираються йти. 

Нагадаємо, мешканці Майдану обіцяють піти, якщо відпустять їх соратників, що напали на ресторан.

На Майдані звільнили дорогу для руху

На Майдані звільнили дорогу для руху

Повʼязані теми:

Наступна публікація