Поліція встановила найактивніших учасників погромів офісу Ахметова та російських банків у Києві

Поліція встановила найактивніших учасників погромів офісу Ахметова та російських банків у Києві

Фото: УНІАН

Оголошено про підозру чотирьом особам.

За напади на офіс СКМ і відділення "Альфа-банку" і "Сбербанку" у Києві 20 лютого правоохоронці оголосили про підозру чотирьом особам, двоє з них – неповнолітні.

"Правоохоронці встановили найбільш активних учасників цих подій, тому йде процес запрошення в слідчі підрозділи для дачі пояснень", - говорять в Нацполіції України.

Повідомляється, що про підозру у вчиненні зазначених правопорушень оголошено трьом особам, двоє з них – неповнолітні. За оновленою інформацією, близько 17 години до Шевченківського управління поліції з'явився на допит Микола Коханівський, якого слідчі повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 (хуліганство) ККУ.

У поліції також підтвердили, що одному з підозрюваних - 33-річному уродженцю Республіки Білорусь – судом вже обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту з використанням електронного засобу контролю.

Нагадаємо, що в Києві у день пам'яті Героїв Небесної Сотні кілька сотень праворадикально налаштованих людей розгромили офіс компанії СКМ донецького бізнесмена Ріната Ахметова і два відділення російських банків в центрі столиці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація