Поліція прокоментувала пожежу в офісі "Інтера"

Кількох мітингувальників затримали і доставили в управління поліції.

Пожежа в офісі "Інтера" на вул. Щусєва у Києві виникла після того, як невідомі кинули димову шашку у будівлю телеканалу. Але причини пожежі і її осередок будуть встановлені після проведення експертизи.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила речниця поліції Києва Оксана Блищик.

За її словами, в неділю о 16.30 правоохоронці отримали виклик про те, що невідомі палять шини під офісом телевізійної продакш-студіі. Коли на місце події прибули автопатрулі поліції та слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції, вони з'ясували, що близько 20 осіб прийшли до будівлі телеканалу, встановили туристичні палатки та принесли шини.

Згодом мітингувальники підпалили шини та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, димову шашку.

Після того, як в офісі "Інтера" почалася пожежа, з будівлі евакуювали працівників. Поліція затримала кількох протестувальників та доставила в управління поліції для встановлення їх анкетних даних та надання пояснень.

Оксана Блищик зазначила, що подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. На місці працюють пожежники, експерти і слідчо-оперативна група. Після проведення перевірки слідчі нададуть правову кваліфікацію цій події.

Пожежа в офісі каналу "Інтер"

Пожежа в офісі каналу "Інтер"

Повʼязані теми:

Наступна публікація