Під Київрадою свободівці побилися з охороною будівлі

Під Київрадою свободівці побилися з охороною будівлі

Під Київрадою свободівці побилися з охороною будівлі

Фото: скриншот з відео

Відео інциденту розмістив у своєму Facebook Олександр Аронець.

Сьогодні, 21 квітня, біля чорного входу до приміщення Київради побилися свободівці та охорона Київради. Відео сутичок виклав на своїй сторінці у Facebook активіст "Свободи" Олександр Аронець.

За словами Аронця, депутата Київради Володимира Назаренка охоронці заштовхали у автобус, згодом почалася бійка з іншими свободівцями. Депутата Олега Гелевея, за твердженням свободівця, забрала швидка. 

Який саме підрозділ охороняв Київраду під час мітингу підприємців наразі невідомо. Так само Аронець не повідомляє про причину конфлікту.

Сьогодні, 21 квітня, у Києві підприємці влаштували протест у центрі Києва. Власники МАФів вимагають зустрічі із столичною владою. О 12-й годині пікет під мерією переріс у рішучі дії – підприємці спочатку намагались протиснутись у мерію, але двері були щільно закриті. Тоді протестувальники перекрили рух Хрещатиком. Підприємці протестують проти зносу кіосків і вимагають виробити єдині правила для встановлення точок дрібної торгівлі, а також повернути дозвіл на торгівлю алкоголем. Адже, стверджують, всі дозволи на торгівлю мали, але все одно їхній бізнес знищується.

Повʼязані теми:

Наступна публікація