Під Києвом викрито підпільний цех із виготовлення небезпечної для життя курятини

Під Києвом викрито підпільний цех із виготовлення небезпечної для життя курятини

На Київщині перехопили майже 8 тонн небезпечної курятини

М'ясо померлих птахів обробляли в невідомому розчині та збували через стихійні ринки.

Під Києвом правоохорнці накрили підпільний цех з переробки дохлої курятини. На його ж території знайшли автомобіль, завантажений тушками, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Це була сировина для подальшої переробки. Працівники цеху розбирали тушки на філейну частину та стегно, обробляли у ваннах з невідомою хімічною сумішшю, фасували та відправляли на реалізацію на стихійні ринки України.

Загальна вага вилученої продукції, яка вже була перероблена та могла потрапити на споживчий ринок держави, майже 8 тонн.

У ветеринарній інспекції припускають, що споживання такої птиці могло мати фатальні наслідки – важких отруєнь, захворювань внутрішніх органів аж до каліцтва чи смерті.

Раніше повідомлялося, що українці перейшли з більш дорогого м'яса на курятину.

Під Києвом правоохоронці накрили підпільний цех з переробки дохлої курятини

Під Києвом правоохоронці накрили підпільний цех з переробки дохлої курятини

Повʼязані теми:

Наступна публікація