Під Києвом упіймали серійного телефонного терориста

Під Києвом упіймали серійного телефонного терориста

Під Києвом упіймали серійного телефонного терориста

У столиці "замінували" два аеропорти і метрополітен

Чоловік "мінував" аеропорти в Борисполі у Жулянах, а також київське метро.

У Київській області затримали 41-річного чоловіка, який підняв на вуха столицю дзвінками про несправжні замінування. Після його повідомлень правоохоронці шукали вибухівку в метрополітені та аеропортах Києва та Борисполя, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У підозрюваного вилучили телефон, з якого, за даними поліції, здіснили дзвінки до служби з надзвичайних ситуацій.

Через ці неправдиві повідомлення на півгодини була паралізована робота летовища "Київ". Там евакуювали пасажирів та персонал. В аеропорту "Бориспіль" евакуації не було, перевірки на наявність вибухівки пасажири навіть не помітили. Наслідків псевдозамінювання майже не відчули і пасажири підземки. З усіх 52 станцій закрили на годину лише одну – "Майдан Незалежності".

Як покарають псевдомінувальника – вирішить суд.

"Він у будинку забарикадувався, не хотів пускати працівників поліції. Термін позбавлення волі по цій статті передбачається від двох до шести років. Але цю особу ми направимо з допомогою суду на психічне обстеження", - пояснив керівник прес-служби поліції Київської області Микола Жукович.

Як уже повідомлялося, у середу, 17 лютого, в аеропортах і метро столиці шукали вибухівку після серії дзвінків про замінування. Жодне з цих повідомлень не підтвердилося.

У Київській області затримали мінувальника

У Київській області затримали мінувальника

Повʼязані теми:

Наступна публікація