Пабат про вибух феєрверку: "багато вже набрали землі, щоб кинути на кришку труни"

Пабат про вибух феєрверку: "багато вже набрали землі, щоб кинути на кришку труни"

Пабат хоче продовжити активно працювати / Фото: Сегодня

Столичний політик упевнений, що увага ЗМІ - чиїсь маніпуляції.

У депутата Київської міської ради Олександра Пабата, який постраждав від вибуху феєрверку, після трагедії було зруйновано 90% лицьових кісток.

Про це він повідомив "Комсомольской правде в Украине".

"Ні одна з тих версій, які з'явилися в ЗМІ, не відповідає дійсності. У мене була відкрита черепно-мозкова травма, зруйновано 90% лицьових кісток, я шість днів був в медикаментозній комі. Наші лікарі взагалі не знали, що зі мною робити", - зазначив Пабат.

При цьому політик не знає, що сталося в момент трагедії. "Виходячи з уваги ЗМІ, здогадуюся, що в той момент ними хтось маніпулював. Я другого числа потрапив до лікарні, а третього вже ламали двері в обласній лікарні. Журналісти приїжджали із заздалегідь написаними некрологами. Видно, комусь дуже не подобалася моя позиція непартійної людини. Людини, яка займається виключно господарською діяльністю", - додав він.

У той же час Олександр Пабат не виключає, що політичні сили намагалися використовувати ситуацію, що склалася.

Депутат Київради також повідомив, що ніяких заяв в міліцію не писав.

"Розумію, що багато людей вже готували некрологи і набрали вже землі для того, щоб кинути на кришку труни, але дуже багато людей щиро переживали, допомагали. Той же Віталій Кличко, з яким ми в політиці конкуренти, запропонував допомогу. Він сам подзвонив, сказав, що готовий допомогти, чим треба", - сказав він.

За його словами, він не має наміру ставати "овочем", а буде продовжувати вести активну роботу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація