Пабат навчився відрізняти день від ночі і готується до Дня народження

Пабат навчився відрізняти день від ночі і готується до Дня народження

Олександр Пабат прилетів в Україну / Фото: pinoytutorial.com

Друзі київського політика збираються привітати його.

Свій 39-й день народження (22 березня) депутат Київради Олександр Пабат, який постраждав від вибуху феєрверку, відзначить вже вдома.

Як стало відомо "Сегодня", днями він повернувся в Україну з німецької клініки, де перебував на лікуванні.

Його колеги і друзі розповіли, що Пабату вже значно краще. "Саша прилетів в Україну на вихідних. Почуває він себе не дуже добре, але потихеньку відходить. Зір повернувся поки не повністю: він може відрізнити тільки день або ніч надворі. На відновлення зору може піти від декількох тижнів до декількох місяців - організм повинен відреагувати на курс лікування. Наскільки я знаю, після отриманих травм йому зробили кілька пластичних операцій, і стару зовнішність будуть повертати поступово, в кілька етапів. Пластику будуть робити в Україні або за кордоном", - розповіло джерело в оточенні політика.

Читайте також: Конкурент Пабата нагадав, що Господь Бог все бачить

Друзі і колеги Пабата говорять, що в той час, коли Олександр боровся за своє життя, за нього буквально всі молилися. "Ми робили все, що могли. Однак це не той випадок, коли проблему можуть вирішити гроші. Нам залишалося сподіватися лише на диво. Його друзі молилися за швидке одужання Саші у всіх храмах Києва, і навіть замовляли молитву за здоров'я на Афоні", - розповідають його колеги-депутати.

Зараз знайомі Пабата думають тільки про хороше і готуються привітати друга на день народження. "Точно буду дзвонити Саші і готую йому презент. Він любить недорогі подарунки, але зі смислом. Наприклад, мені він якось подарував на день народження льотні окуляри, адже я 20 років мав відношення до авіації. Мабуть, щоб не забував своїх коренів", - ділиться депутат Київради Юрій Бондар.

Його колега Алла Шлапак готує Олександру духовний презент. "Обов'язково подзвоню, а бажати зараз буду тільки здоров'я. Ми - віруючі люди, тому найкращим подарунком для нього, на мою думку, буде церковна служба за здоров'я", - вважає Шлапак.

Нагадаємо, Олександр Пабат 2 лютого святкував на дачі день народження сина. На честь дитини запускали салют, однак він чомусь не спрацював. Коли він нахилився над пристроєм, щоб подивитися, в чому справа, пролунав вибух, одна з ракет влучила йому в обличчя. Він отримав сильні опіки, були роздроблені деякі лицьові кістки, і, на жаль, лікарі в обласній лікарні не зуміли врятувати йому одне око.

Повʼязані теми:

Наступна публікація