Ожеледиця відправила до лікарні майже дві сотні киян

Ожеледиця відправила до лікарні майже дві сотні киян

Люди страждають від ожеледиці. / Фото: olex-kurinniy.livejournal.com

Люди падають на нерозчищених дорогах і скаржаться на роботу комунальників.

Зимова погода додала роботи не тільки комунальникам, але й медикам – за добу до лікарів тільки у Києві звернулося 186 людей, постраждалих від ожеледиці, йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1".

Кияни скаржаться, що комунальники погано прибирають дороги від снігу. Ходити по тротуарах доводиться вузькими стежками один за одним, а пройтися вулицею, аби дістатися до роботи чи будинку в деяких районах просто небезпечно.

Деякі жителі столиці вже не розраховують на сумлінну роботу комунальників і виходять чистити сніг самотужки. Особливо обізнані радять іншим, як поводитися під час ожеледиці. Ходити по вулицях треба невеличкими кроками, ступаючи на п'яту.

Від початку снігопадів в Україні збільшилась кількість постраждалих. Лише в столиці ожеледиця привела до лікарень майже дві сотні людей. За прогнозами медиків, ця цифра упродовж найближчих двох тижнів буде лише збільшуватися. Так, за минулу добу було зареєстровано 186 звернень до травматологічних пунктів і лікарень, з них 15 дітей, 46 пацієнтів госпіталізовано для стаціонарного лікування.

Як повідомлялося, сьогодні Україну продовжить засипати снігом, а дроги вкриє ожелидиця. 

До лікарень України почали звертатися перші постраждалі від ожеледиці

До лікарень України почали звертатися перші постраждалі від ожеледиці

Повʼязані теми:

Наступна публікація