Орендатор цистерн, які палають під Києвом, не виключає умисний підпал

Орендатор цистерн, які палають під Києвом, не виключає умисний підпал

Пожежу гасять декілька десятків машин та два пожежні поїзди.

Пожежа за останні години тільки посилилася.

Незважаючи на зусилля пожежників, за кілька останніх годин пожежа на нафтосховищі у селі Крячки на Київщині тільки посилилася.

Про це з місця подій повідомляє кореспондент ТСН Олександр Шилко.

Щодо причин пожежі, наразі у Державній службі з надзвичайних ситуацій нічого не можуть сказати, це питання будуть вивчати після того, як пожежу погасять. Представник компанії, яка арендує палаючі цистерни, сказав, що також будуть вивчати, в чому причина пожежі. Він не виключає, що це міг бути навмисний підпал.

"Не виключаємо фактор того, що це був навмисний підпал з огляду на останні події, які були на наших заправках, коли підірвали близько семи заправок", - каже Олександр Мельничук, директор департаменту нафтопереробної компанії.

Сама нафтобаза, яка горить, знаходиться за 22 км від Києва, неподалік Одеської траси. Вдень дим від пожежі простягався на кілька кілометрів вгору і навіть було видно з південних районів Києва.

На місці події працюють пожежні машини, а також два пожежні поїзди, які намагаються охолоджувати резервуари, які ще не загорілися, і тушити піною ті, що горять.

Надзвичайники зараз прогнозів ніяких не дають.

"Тут прогнозувати ніхто не береться. Головне зараз накопичити усі сили. Ви бачите, що прибуває ще техніка практично з усієї Київської області та міста Києва. Тому роботи проводяться", - каже Вікторія Рубан, речник Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області.

Нагадаємо, помер один із постраждалих у пожежі на нафтобазі на Київщині.

У Василькові на Київщині горить нафтобаза

У Василькові на Київщині горить нафтобаза

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Обвал глобального ринку
Наступна публікація