Онук екс-глави СБУ Радченка на Mercedes на смерть збив скутериста в елітній Конча-Заспі. Ексклюзив ТСН

20-річний хлопець відмовляється спілкуватися з пресою. 

На Новообухівській трасі поблизу повороту на дамбу в Кончі-Заспі, що під Києвом, сталася аварія, внаслідок якої загинула одна особа. За інформацією ТСН, водієм Mercedes-Benz є 20-річний онук колишнього голови СБУ, екс-міністра МВС, екс-секретаря РНБО генерала армії Володимира Радченка. 

У прес-службі київської поліції ТСН.ua не підтвердили і не спростувати можливу участь в ДТП Радченка.

Як повідомляє кореспондент ТСН, водій скутера повертав з дамби в бік Києва на перехресті. У цей час на самому перехресті з Києва на світлофорі стояли автомобілі Honda і Volkswagen. У цю мить на зустрічній смузі, за попередньою інформацією, водій елітного позашляховика Mercedes-Benz обігнав авто, яке стояло попереду, і виїхав на зустрічну смугу. У результаті водій скутера і його пасажир були збиті. Сам позашляховик збив не тільки скутер, але й зачепив Honda.

Наразі на місці аварії прибули не тільки поліцейські, але й юристи хлопця. Водій Mercedes-Benz відмовляється коментувати ДТП і розмовляти з пресою. 

При цьому тіло загиблого досі на місці аварії, куди вже прибула його дружина. За словами жінки, її чоловіка знайомий попросив купити в столиці технічне приладдя, за чим той вирушив зі своїм другом.

Як повідомляє сервіс Яндекс.Пробки, швидкість руху автомобілів не перевищує 5 км/год. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація