Онуці пенсіонерки, яку зарізав гвинтами катер сбушника, погрожують та вже заблокували телефон

Онуці пенсіонерки, яку зарізав гвинтами катер сбушника, погрожують та вже заблокували телефон

Адвокату родини погрожують смертю

Смерть пенсіонерки, яка чотири роки тому загинула, пливучи човном Десенкою, обростає новими подробицями.

Онука загиблої пенсіонерки Ніни Лавриненко вже чотири роки доводить, що катером-убивцею на Десенці справді керував тодішній сбушник, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Місяць тому в справі стався неймовірний поворот: сторонній чоловік раптом заявив, що він був на судні і це він крутнув стерно на човен пенсіонерів. Один суд амністував його, бо в чоловіка двоє дітей. Апеляційний амністію скасував.

А коли ТСН показала сюжет про це, дівчині посипалися дзвінки з погрозами.

"Сказав, що вашій родині буде погано. Якщо навіть його посадять, то навіть якщо він вийде, у всіх є діти – в такому плані", - повідомила онука загиблої Світлана Кошелева.

Погрожувач заявив, що він – людина впливова. Світлана і її адвокат не повірили у це. Однак за кілька днів після низки дзвінків із різних мобільних їхні телефони були заблоковані.

"Та особа, яка мені дзвонила і представлялася, як Кільчик Дмитро Миколайович, так воно чи ні, я не знаю… Однак він уже не витримав моєї поведінки, що я був непробивний фактично, і перейшов на реальні погрози, які полягають у тому, що я буду трупом, що мою маму винесуть ногами вперед", - повідомив адвокат Віктор Кашпур.

Родичам загиблої пенсіонерки почали погрожувати

Родичам загиблої пенсіонерки почали погрожувати

І пані Світлана, і її адвокат написали заяви в міліцію. Попри те, що зловмисник не приховував ні імені, ні номера, ще нікого не знайшли. А блокування телефонів зовсім не включили до справи.

"Відкрито у нас кримінальне провадження за статтею 129 – це погроза вбивства. Нікого не знайшли, там декілька епізодів. Але для того, щоб ці епізоди об'єднати в одну справу, повинна бути особа", - заявила речник міліції Юлія Давиденко.

Адвокат задля безпеки встиг записати кілька розмов: "Ви розумієте, що це люди військові? Вони навіть беруть чиновників на хабарах в парламентському комітеті. Ви розумієте? Так що ви цю справу до кінця не доведете. Ще дуже пошкодуєте. Чим далі ви будете у цю справу влазити, тим більші у вас будуть проблеми. Можливо, будуть пов'язані із сім'єю".

На часі всі п'ять номерів загадкового Дмитра не відповідають. А найближчий суд у справі керманича катера призначено на 28 серпня. Обвинувачений подаватиме апеляцію на скасування своєї амністії.

Нагадаємо, 21 серпня сбушник убив міліціонера в аварії під Жмеринкою. Співробітник СБУ за кермом іномарки виїхав на зустрічну смугу, де врізався в "Ладу" з дітьми і прапорщиком міліції.

Кореспондент ТСН Станіслав Фещенко

Повʼязані теми:

Наступна публікація