Попов доручив з'ясувати всі обставини смерті киянки поруч із Палацом спорту

Попов доручив з'ясувати всі обставини смерті киянки поруч із Палацом спорту

Голова КМДА вимагає розібратися з ситуацією в Києві / Фото: ТСН.ua

Очільник держадміністрації висловив співчуття родичам загиблої.

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов звернувся до ГУ ДАІ в місті Києві з пропозицією якнайшвидше з'ясувати та повідомити на розширеному засіданні колегії КМДА усі обставини трагічної загибелі людини поблизу столичного Палацу спорту.

Олександр Попов також доручив включити до порядку денного колегії звіт керівників департаменту охорони здоров'я КМДА та столичної Швидкої допомоги, щодо оперативності та ефективності роботи медиків в умовах надзвичайної ситуації.

Як повідомлялося раніше, сьогодні о 19:00 в Колонній залі міськдержадміністрації відбудеться розширене засідання колегії КМДА, присвячене аналізу роботи оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Києві.

Нагадаємо, сьогодні близько 12:30 на вулиці Еспланадній загинула киянка. За попередньою інформацією, жінка намагалася перебігти дорогу перед трактором приватної компанії, що допомагав розчищати сніг співробітникам державного підприємства "Палац спорту", однак спіткнулася і внаслідок травми голови – загинула.

Очільник держадміністрації висловив співчуття родичам загиблої.

Повʼязані теми:

Наступна публікація