Олег Скрипка заплакав, розповідаючи про вчорашню ДТП на Стеценка

Олег Скрипка заплакав, розповідаючи про вчорашню ДТП на Стеценка

Скрипка не зміг стримати сліз, коли радив бути обережними на дорозі / Фото: ТСН.ua

Музикант порадив бути дуже уважними на дорозі – і водіям, і пішоходам.

Музикант Олег Скрипка в інтерв'ю ТСН.Особливе розповів про аварію, в яку потрапив вчора ввечері на вулиці Стеценка у Києві.

"Була десь 7.30 вечора. Ситуація така, що був затор, я їхав повз машини. На переході просто не видно людей. Родина десь за метрів 30-40 переді мною виходить", - каже Скрипка.

"У мене слава Богу не висока швидкість була. І єдине, що я міг зробити, я розумів, що я не встигаю загальмувати, я поклав мотоцикл і полетів вперед. Мене викинуло з мотоциклу. Він в одну сторону, я в іншу. Мотоцикл вже докотився до родини і збив з ніг людей… Якби я котився на колесах, то це б все", - зазначив він.

Скрипка надзвичайно радий, що через аварію ніхто не отримав серйозних травм.

"Всі живі, все в порядку. Ми зараз розмовляли з Григорієм і з Марією (постраждалі в аварії – ред.), що нам всім насправді дуже пощастило. Тому що могло би бути набагато гірше", - наголосив музикант.

Він також зазначив, що після ДТП зробив важливий висновок.

"Мій основний меседж зараз, я зробив висновок, що люди мають бути дуже-дуже обережними за кермом, це дуже небезпечно. І щоб люди на переходах теж були дуже обережними. Все", - сказав Скрипка, не в змозі стримати сліз.

Йому знадобилось кілька хвилин, щоб заспокоїтись. Музикант також додав, що міліція і швидка допомога приїхали дуже швидко, працювали всі дуже фахово. А люди, які проїжджали повз, не лишались байдужими, багато хто зупинявся і допомагав.

Нагадаємо, щоб попередити зіткнення з пішоходами Олег Скрипка навмисне поклав мотоцикл, але той все ж зачепив чоловіка та дружину на пішохідному переході. З ними також знаходилася їхня дитина, яка не постраждала. Постраждалі не мають претензій до музиканта.

Кореспондент ТСН.Особливе Валентина Мудрик

Скрипка з сльозами розповідав, як збив людей

Скрипка з сльозами розповідав, як збив людей

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація