Очевидці розповіли про аварію джипа на Лівобережній: врізався у стоматологію і почав газувати

Очевидці розповіли про аварію джипа на Лівобережній: врізався у стоматологію і почав газувати

Фото: ТСН

Лише дивом не постраждали пацієнти та працівники лікувального закладу.

У Києві на метро Лівобережна джип із донецькими номерами вилетів на тротуар, і перш ніж його зупинила будівля стоматології, наїхав на продавчиню стихійного ринку, йдеться у сюжеті ТСН.19:30. Жінка загинула. Її покупець травмований.

Попередня версія смертельної пригоди - 23-річний водій позашляховика "Мерседес" перевищив швидкість і не впорався з керуванням. На тротуарі торгували рибою та насінням. Продавець тараньки, кажуть свідки, якраз відійшов. А от жінка загинула.

"Постраждала жінка 70 років. Її робітники ринку знають на ім'я Надія. Завжди торгувала рибою та сигаретами", - розповіла інспектор поліції Наталя Пастухова.

Свідками стали лікарі стоматології, в яку влетів джип. У них якраз був робочий день. Ані медики, ані пацієнти - не постраждали. Збитки від розтрощеного обладнання поки що не рахували.

"Сильний удар був, а потім через деякий час він почав газувати. І хлопок. У нас три кабінети і у всіх трьох були пацієнти. Слава Богу, з нами все добре", - розповів працівник стоматології.

У Києві джип із донецькими номерами на смерть збив жінку

У Києві джип із донецькими номерами на смерть збив жінку

Очевидці розповіли поліції, що кермувальнику "Мерседеса" раптом стало зле. Втім, на камеру свої свідчення вони не підтвердили.

Відомо лише, що водія забрала карета швидкої. Його мають перевірити на вміст алкоголю та хворобу, яка, можливо, призвела до трагедії.

Як повідомлялося раніше, на околиці Харкова у лобовій ДТП постраждали шестеро людей.

Кореспондент ТСН Станіслав Фещенко

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація