Обіцянки чиновників не справдилися: Київ знову застиг у заторах

Обіцянки чиновників не справдилися: Київ знову застиг у заторах

Ввечері Київ знову скували затори

Від станції Вокзальна організували перевезення пасажирів до Університету.

Київські чиновники обіцяли, що середа - крайній строк для подолання снігової стихії, і що ця середа не має відрізнятися від середи минулого тижня, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Однак з обіцянками столична влада погарячкувала. Сервіс Яндекс. Пробки ввечері  стабільно показував 7-8 балів заторів із 10 можливих.  Станом на 22:40 цей показник знизився до 3 балів.

Тенденція вечора була така: там, де дороги розчищені до асфальту, з рухом не було жодних проблем, а ось на сніговій каші машини вишукувалися рядами, а швидкість не перевищувала 5 км/год.

Це при тому, що машин стало менше, адже більшість киян все ж пересіла на громадський транспорт. Також спостерігалося і зменшення кількості громадського транспорту. Якщо раніше, маршрутки вишикувалися у черги в очікуванні пасажирів, то тепер люди стоять на пустих зупинках, виглядаючи рятівний транспорт.

Перевізники у свою чергу запевнили, що кількість маршруток не зменшилася. Просто тривалість їхнього маршруту за часом збільшилася вдвічі, або навіть втричі. А люди до кінця не знають, які маршрути вже поновили, а які ще не варто чекати.

Тож основний удар взяв на себе метрополітен, який перевіз за одну добу на 200 тис. пасажирів більше, ніж зазвичай.

Так, станція Вокзальна прийняла 100 тис. киян, у той час, як її максимальна завантаженість складає 75-80 тис. Через це сьогодні метрополітенівці організували підвіз пасажирів від Вокзальної до станції метро Університет, щоб трішечки розвантажити. 

Цим сервісом можна буде скористатися і у четвер, 28 березня, з 7:00 до 10:00 ранку.

Кореспондент ТСН Ольга Кошеленко.

Затори знову скували столицю

Затори знову скували столицю

Повʼязані теми:

Наступна публікація