Новорічні свята порадують киян величезним грилем, катком і фестивалем моржів

Новорічні свята порадують киян величезним грилем, катком і фестивалем моржів

Запалити районні ялинки планують 19 грудня / Фото: УНІАН

Святкові заходи пройдуть у всіх районах міста

У Києві майже завершили планування новорічних свят.

Як пише Сегодня, святкові заходи пройдуть у всіх районах міста. Попередньо запалити районні ялинки планують 19 грудня, а 20 грудня від КМДА стартує традиційний парад волонтерів. 

Повідомляється, що в Подільському районі підготували конкурс новорічних персонажів, свято новорічних іграшок та карнавал масок - Дніпровському, в Деснянському районі покажуть роботу "Фабрики Діда Мороза", а на Водохреще проведуть фестиваль моржів.

На арт-майданчику біля "Даринку" відкриють Новорічне містечко, яке буде діяти з 13 грудня по 11 січня. Там обладнають сніговий парк з гірками. Також з'являться снігові скульптури і фуд-зона.

"У критому павільйоні ми створимо пряничне містечко з торговими прилавками у формі пряників. А для дітей будуть безкоштовні майстер-класи: їх навчать робити листівки і новорічні прикраси. З'явиться і "Музей казок". "Застиглі" казкові персонажі будуть оживати в присутності маленьких відвідувачів", - розповіла керівник проекту арт-заводу "Платформа" Наталія Пирак.

Також пройде новорічний ярмарок під Аркою Дружби народів. Киян та гостей столиці будуть радувати міні-зоопарком під відкритим небом.

"У вольєрі будуть перебувати страуси, козенята і баранці, яких зможуть погодувати з рук всі бажаючі", - розповіла директор проекту "Арка подарунків" Юлія Гоменюк.

Під час різдвяних свят усіх відвідувачів пригощатимуть кутею і проведуть різноманітні конкурси - поїдання вареників на швидкість.

Крім того, під Аркою заллють каток в 500 кв. м, який буде працювати 3 місяці. Встановлять тут 29 будиночків, в яких можна буде придбати новорічні сувеніри.

Цікаво, що на Троїцькій обладнують найбільший гриль в Україні. Тут буде діяти більше десятка атракціонів і резиденція Діда Мороза, де будуть проводитися безкоштовні майстер-класи для дітей.

Нагадаємо, у Кабміні розповіли, скільки вихідних на Новий рік подарують українцям.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація