Новий рік та Різдво у Києві святкуватимуть без феєрверків

Новий рік та Різдво у Києві святкуватимуть без феєрверків

Святкові заходи відвідає понад 2 млн киян та гостей столиці / Фото: УНІАН

Про це заявили у КМДА.

У столиці новорічні та різдвяні заходи відбудуться без феєрверків, бо в Україні тривають військові дії.

Про це заявила заступник голови Київської міськдержадміністрації Ганна Старостенко на прес-конференції, повідомляє прес-служба КМДА.

Очікується, що святкові заходи відвідає понад 2 млн киян та гостей столиці.

"Минулого року Софійську площу відвідали близько 1,2 млн людей. Цього року в нас більше локацій та святкових пропозицій, тому ми очікуємо, що на новорічні та різдвяні свята у столиці завітають понад 2 мільйони киян та гостей міста", – розповіла вона. 

За словами Старостенко, більшу частину фінансування заходів беруть на себе партнери КМДА, а міська влада забезпечує організаційні та проектні питання".

 "Цього року ми отримали велику кількість заявок, проектів та пропозицій щодо проведення новорічних ярмарків, святкувань та вистав на різноманітних локаціях нашого міста. Це не лише посилило конкуренцію між нашими партнерами, а й підвищило якість послуг, що надаватимуться під час свят", – запевнила заступниця мера.

Водночас Старостенко зауважила, що всі свята у Києві будуть досить стриманими та відбудуться без феєрверків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Софійській площі в центрі Києва вже встановили першу ялинку та розпочали її прикрашати ілюмінацією та гірляндами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація