Новий очільник КМДА вирішив розпочати з розбирання барикад та ремонту адміністрації

Новий очільник КМДА вирішив розпочати з розбирання барикад та ремонту адміністрації

У КМДА досі ночують мітингувальники / Фото: ЛІГА.net

На ремонт будівлі відомства, за підрахунками Бондаренка, піде близько двох місяців.

Новопризначений голова Київської міської держадміністрації Володимир Бондаренко планує розібрати деякі барикади у центрі столиці. З цією позицією, за його словами, згодні і євромайданівці.

"Передусім треба привести Київ бодай до настання нинішніх весняних днів в елементарний порядок. Деякі барикади явно сьогодні не потрібні, їх треба прибрати, і з цим згодні і революціонери, і тим паче - водії", - сказав Бондаренко.

Також очільник адміністрації збирається докласти зусиль, щоб звільнити будівлю від мітингувальників і повернути кабінети посадовцям. На ремонт, за підрахунками чиновника, піде близько двох місяців.

"Все розмальовано, розписано, розбито, я вже не кажу про знищену техніку тощо. Це робили люди, які зовсім не причетні до тих подій, коли обстоювалася незалежність", - сказав голова КМДА.

Крім того, Бондаренко розповів, що деякі "поселенці" КМДА агресивно відреагували на звістку про звільнення кабінетів, і вимагали київські квартири взамін цього притулку. Також, за словами чиновника, у приміщенні попрацювали і мародери, які видавали себе за революціонерів.

У планах новопризначеного голови КМДА також – закласти алею героїв або меморіальний комплекс на честь героїв Майдану.

Нагадаємо, виконувач обов'язків президента України та голова Верховної Ради Олександр Турчинов звільнив Володимира Макеєнка з посади голови КМДА.

Повʼязані теми:

Наступна публікація