Німецького дипломата, який мало не наїхав на київських поліцейських, викрили у новому порушенні

Німецького дипломата, який мало не наїхав на київських поліцейських, викрили у новому порушенні

Машина дипломата була припаркована біля входу в посольство Німеччини.

Фото нового порушення ПДР з'явилося в соцмережі.

Скандального німецького дипломата, який став відомим завдяки тому, що намагався наїхати своєю машиною на поліцейських у Києві, викрили у новому порушення Правил дорожнього руху.

Дипломат з Німеччини припаркував свій автомобіль перед пішохідним переходом просто перед своїм посольством, написала на своїй сторінці у Facebook Анастасія Леухіна.

"Відважний дипломат не тільки їздить п'яним і хамить патрульним, він і паркується не за правилами прямо перед посольством", - написала вона і опублікувала фото машини. Номери на автомобілі (DP 006017) дійсно збігаються з номерами Volvo, який засвітився під час конфлікту з поліцією.

Нагадаємо, неподалік від Бессарабського ринку в Києві нетверезий чоловік на позашляховику з дипломатичними номерами спробував наїхати на патрульних поліцейських, які намагалися заблокувати його транспортний засіб.

Позашляховик Volvo заважав проїхати іншим авто і викликав обурення натовпу. Двоє співробітників столичної поліції намагалися заблокувати виїзд транспортного засобу, однак чоловік повів себе агресивно і почав їхати прямо на патрульних. За кермом авто, за повідомленням очевидців, був п'яний німецький дипломат.

Посольство Німеччини в Україні заявило, що не може підтвердити цей інцидент і перевіряє факти.

"В цілому ж співробітниці і співробітники Посольства Німеччини зобов'язані дотримуватися правил приймаючої країни. До цього відноситься звичайно і дотримання правил дорожнього руху", - йдеться в повідомленні посольства.

У Києві позашляховик із дипломатичними номерами мало не наїхав на поліцейських

У Києві позашляховик із дипломатичними номерами мало не наїхав на поліцейських

Повʼязані теми:

Наступна публікація