Недобудований маєток Януковича на Оболоні продають за 29 мільйонів гривень - ЗМІ

Дата публікації
Перегляди
7611
Час на прочитання
1 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber

Триповерхова VIP-"хатинка" розташована на набережній. 

Шикарний особняк Віктора Януковича у престижному районі виставили на продаж за 1,3 млн доларів (28,96 млн грн). 

Журналіст видання ABCnews зателефонував за номером, вказаним в оголошенні щодо продажу, та представився потенційним покупцем. Ріелтор телефоном заявила, що торгуватися не буде, а у будинку вже є потенційний покупець.

 

"Ми наразі демонстрації ніякі не робимо, у нас є вже покупець", - відреагувала вона на спробу журналіста дізнатися про об'єкт більше.

Маєток продають без ремонту. В оголошенні вказано, що площа триповерхового будинку – 1200 квадратних метрів, площа ділянки - 8 соток. Розташований він в елітному районі із обмеженим доступом на територію.

На вказаній території, за адресою Оболонська набережна, 33, розташовані дві будівлі - житловий будинок і будинок для охорони та обслуговуючого персоналу. На ділянці є паркувальні місця, внутрішнє подвір'я, а також прямий вихід на Оболонську набережну і до гольф-клубу. У маєтку є спортзал, аквазона та технічні приміщення, а також два житлових поверху з різними за розміром спальнями, кабінетом та вітальнею, а також мансарди із зимовим садом та ігровими кімнатами.

Нагадаємо, раніше У Києві приватний будинок екс-президента України Віктора Януковича на Оболонській набережній переоформили на нового власника - Ростом'яна Артура Хачатуровича.

Повʼязані теми:

Наступна публікація