Нардеп погодився попрацювати зварювальником у київському ЖЕКу

Нардеп погодився попрацювати зварювальником у київському ЖЕКу

Нардеп анонсував реформу ЖКГ

Депутат пішов із Ради у підвал, як був - у краватці та в начищених туфлях.

Народний депутат Володимир Купчак, який побачив труби у підвалі київського житлового будинку, відразу пообіцяв реформувати житлово-комунальне господарство в усій країні, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

До труби його довела журналістка ТСН Інна Боднар, яка влаштувалась працювати заступником керівника ЖЕКу.

Нагадаємо, пропозицію депутатам помінятися із ним роботою висловив газоелектрозварювальник із 38-річним стажем Анатолій Воронін.

"Місцями помінялися – слюсар пішов у депутатське крісло – тиждень посидів, а депутат послюсарив", - висловив побажання Воронін три дні тому.

Депутати заявили, що готові помінятися робочим місцем з газоелектрозварювальником, однак, до діла так ніхто і не став.  Позафракційний депутат Сергій Міщенко пояснив свою відмову тим, що посада жеківця дуже відповідальна: "Для цього потрібно фах мати. Якщо не так щось зварю".

А регіонал Ярослав Сухий, який колись був слюсаром авторемонтного заводу, навіть образився: "Я цьому газоелектрозварювальнику на дорозі не стояв, коли вступав до університету".

Тим не менш вдалося знайти нардепа, який був готовий мінятися. Втім, лише на півдня. Депутат із "Батьківщини" Володимир Купчак повідомив, що має фах інженера трубопровідного транспорту та може зварити будь-яку трубу - як поліетиленову, так і газову.

Купчак пішов у підвал дивитися на труби, як був - у краватці та в начищених туфлях. Газоелектрозварювальник Воронін розповів народному обранцю про труби та одразу поскаржився: "Чому жеківським працівникам не можна дати зробити капремонт ось цього будинку? Треба шукати підрядників". А вони, каже Воронін, кошти "освоять", а добросовісно ремонт не зроблять.

Депутат пообіцяв втрутитися, а заразом анонсував всеукраїнську житлово-комунальну реформу.

Проте, зварника вже турбує інше: "У кожного депутата є службове авто?" На це Купчак запенив: "Неправда. У людей хибна думка, що депутати жирують".

Чи повірив цьому - пролетарій промовчав. А ось те, що депутат не прагне на його місце - зрозумів відразу.

"Не хотів би, щоб ви йшли у цей бруд, бо займаєтесь там своїми питаннями, але від відвідин ВР я не відмовляюсь. Я б хотів подивитися, як там працюють", - підкреслив Воронін та одразу ж отримав запрошення від нардепа "у гості".

Нардеп пообіцяв реформувати ЖКГ в усій країні

Нардеп пообіцяв реформувати ЖКГ в усій країні

Повʼязані теми:

Наступна публікація