На житловому будинку в центрі Києва з'явився військовий корабель із гарматами

На житловому будинку в центрі Києва з'явився військовий корабель із гарматами

Своєрідну стилізацію свого балкону зробив один із жителів столиці.

Киянин перетворив власну лоджію на військовий корабель із штурвалом, прапорами і гарматами. "Капітан" квартири біля станції метро "Арсенальна" запевняє, що все зроблено на совість, конструкція надійна і не відвалиться від радянської 5-поверхівки, йдеться в сюжеті ТСН.16:45.

Поміж українськими прапорами майорить стяг радянського флоту. Власник помешкання Олександр Школьник пояснює, що це знамено з корабля друга-адмірала, який і виготовив усю балконну конструкцію на військовому заводі. Сам господар – майор морської авіації у відставці, на пенсії вже 20 років, на життя заробляє виготовленням кубків для нагород у різноманітних видах спорту. Свою "палубу" використовує для відпочинку та дихання повітрям. "Мені 72 роки. До 70 все добре, а зараз чогось накульгую. Чого раптом – незрозуміло", - каже він.

Сусіди на витвір не скаржаться. А сам Олександр радіє, що з лоджії відкривається вид на Дніпро. "Палубу" власник за всіма правилами "консервує" на зимовий період, а всі прилади тримає у справному стані. Навіть гармати, з його слів, цілком робочі. Однак використовувати їх обіцяє лише в крайньому разі: вікна квартири звернені на схід, звідки Україні й загрожує зовнішній ворог.

Кореспондент ТСН Олександра Мітіна

Киянин перетворив власну лоджію на військовий корабель

Киянин перетворив власну лоджію на військовий корабель

Повʼязані теми:

Наступна публікація