На Великому весіллі в Києві одночасно одружилися 600 пар Актуально

Грандіозний фестиваль підтримали українські зірки.

Білі сукні, квіти і шампанське! 15 серпня в українській столиці пройшла наймасштабніша шлюбна церемонія "Велике весілля". В рамках проекту організатори зібрали молодят з усієї України. У цей день окрім 100 пар-переможців конкурсу на "Русском Радио Украина" в зоні експрес-весіль від бренду MARENGO свій шлюбний союз оформили ще близько 500 пар.

Організатор концерту, програмний директор "Русское Радио Украина" Валерій Сасковець: "Ми раді, що нашу ідею великого весілля підтримало стільки людей. Це справжнє свято не тільки для 100 пар, які брали участь у нашій акції, але і для всіх присутніх гостей концерту –  а їх понад 7 тисяч".

Грандіозний фестиваль підтримали українські зірки. У цей день всіх розважали Наталія Могилевська, Неангели, Мята, Бангладеш, Брати Борисенко, Віктор Павлік, Еріка, Олег Вінник, Світлана Тарабарова, Авіатор, Потап і гурт Мozgi.

"Торгова марка MARENGO традиційно підтримує найбільш святкові моменти життя, адже наш бренд просто створений для таких урочистостей, як весілля. Ми раді взяти участь в такій масштабній події, основний меседж якої  – давайте одружуватися, створювати сім'ї і бути щасливими!" - розповів представник бренду MARENGO Дмитро Пилипишин.

Святкова весільна атмосфера, створена організаторами, надихнула молодих людей не раз зізнатися своїм другим половинкам у коханні. Крім того, всі бажаючі могли зробити пропозицію руки і серця в цей день по-справжньому.

Наступна публікація