У столичному Гідропарку влаштували стрілянину, троє поранених

У столичному Гідропарку влаштували стрілянину, троє поранених

Архівне фото / Фото: Reuters

Між чоловіками виник конфлікт.

Внаслідок стрілянини та бійки, яка сталася ввечері 19 січня на території київського Гідропарку, були госпіталізовані троє людей із пораненнями.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Близько 22-ї години до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про стрілянину у вказаному районі. На місце інциденту  прибула слідчо-оперативна група районного управління, а також групи швидкого реагування. Силовикам вдалося встановити особи двох громадян – 37-річних мешканців Києва та Броварів, які під час бійки у кафе застосували зброю.

"У результаті троє чоловіків, двоє киян та мешканець Чернігівщини, отримали поранення голови, грудної клітки та інших частин тіла. Після надання першої допомоги потерпілих госпіталізували. Їх життю нічого не загрожує", - йдеться у повідомленні.

Двох зловмисників, які розпочали бійку із застосуванням зброї, поліцейські затримали на місці. За фактом хуліганства розпочато кримінальне провадження.

Під час огляду місця події копи виявили предмет, схожий на пристрій для відстрілу гумовими кулями ПМ-РФ, та 10 гільз. Їх вилучили та направили на експертні дослідження.

Винуватцям сутички загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше біля торговельного центру "Панорама" в Одесі сталася стрілянина. Коли біля будівлі зупинився автомобіль "Міцубісі Паджеро", до нього підбігли троє невідомих чоловіків у масках та намагалися витягнути водія.

Охоронець водія вибіг з автомобілю та намагався завадити зловмисникам, здійснивши декілька пострілів з травматичного пістолету у їхній бік. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація