На столичному бульварі Шевченка утворилося провалля, бо "Київнерго" випробовувало тепломережі

На столичному бульварі Шевченка утворилося провалля, бо "Київнерго" випробовувало тепломережі

Зараз на бульвар Шевченка нікого не пускають / Фото: Сегодня

Якби величезна яма утворилася взимку, то пошкоджень було б більше. 

Столичний бульвар Шевченка у середу вранці поплив. Це сталося через те, що "Київенерго" вирішив під тиском випробувати тепломережі, - йдеться в сюжеті ТСН.16:45.

Бульвар Тараса Шевченка зараз виглядає, наче після землетрусу: зламаний асфальт, величезна яма, каміння розкидане на десятки метрів. Очевидці кажуть, що з-під землі вирвався потік води висотою близько 2-3 метрів.

"Київенерго" проводило тут випробовування тепломережі. Хотіли виявити найслабкіші місця зараз, а не взимку. Кажуть, що якби ці пошкодження зʼявилися б взимку, то були б серйозні наслідки із пошкодженням майна та людей.

Нині переконують, що жодна машина і людина не постраждали. Проте камера відеостереження зафіксували момент, коли червона машина ледве не потрапила у водяний вир. Це саме розповідають і свідки, але директор тепломереж "Київенерго" Євген Глушак переконливо заявляє, що усе було не так.

Асфальт провалився на усіх трьох смугах бульвару Тараса Шевченка. Половину вулиці перекрили. Через це фактично увесь центр міста стоїть у заторі. На бульвар Шевченка нікого не пускають.

Незручності доведеться потерпіти добу. До ранку, пообіцяли, ділянку залатають, рух відновлять.

Нагадаємо, що раніше у центрі Києва посеред дороги утворилася 3-метрова яма

Кореспондент ТСН Тетяна Лазарчук.

Повʼязані теми:

Наступна публікація