На Одеській трасі росіянин на "Порше" розтрощив "Тойоту", вбивши двох дітей

На Одеській трасі росіянин на "Порше" розтрощив "Тойоту", вбивши двох дітей

Росіянин на "Порше" протаранив "Тойоту"

Загалом жертвами страшної аварії стали четверо людей.

Жахлива аварія сталася на Київщині у середу, 17 липня, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

На одеській трасі "Порш Каєн" врізався в "Тойоту Рав 4", а потім ще й у "Деу Нексію", що їхала слідом.

В результаті ДТП четверо осіб загинули, двоє із них - діти. Ще шестеро постраждали. Одна людина в реанімації.

"Тойота Рав 4", у якій їхало четверо людей, прямувала до Києва зі швидкістю близько 100 км/год. Аж раптом, просто перед нею, на зустрічну зі швидкістю 200 км/год вилетів "Порш Каєн".  В результаті лобового зіткнення всі пасажири і водій "Тойоти" загинули.

"Це була сім'я з двома дітьми десь трьох і 15-ти років. Кияни, які їхали на Київ. Жінка була жива до приїзду "швидкої", але померла на місці", - повідомив керівник відділу профілактики ДАІ Київщини Юрій Маральов.

За даними ДАІ, трирічну дитину не врятувало навіть автокрісло.

На Київщині у жахливій ДТП загинули двоє дітей

На Київщині у жахливій ДТП загинули двоє дітей

Люди в "Деу Нексії" вижили. Однак одна з пасажирок легковика, 25-річна дівчина, може залишитись інвалідом. Зараз вона знаходиться в Білоцерківській лікарні.

У цій же лікарні розмістили й водія "Порше". Однак він майже неушкоджений. ТСН спробувала поспілкуватися з ним, проте, палату охороняє міліція.

"Наше завдання – здійснювати варту, щоб не потрапляли сторонні в палату, щоб він не вийшов, собі не заподіяв шкоди та іншим", - пояснив дільничий інспектор міліції Віталій Залізняк.

Як стало відомо ТСН, водій "Порше" - громадянин Росії, керівник юридичної фірми в Москві. Чому він вилетів на зустрічну, встановлює слідство.

Зазначимо, що аварія сталася на 104-му кілометрі Одеської траси - там, де одна з небагатьох ділянок відносно непоганої дороги, тому водіям кортить пришвидчитись. Втім, головна небезпека в тому, що по центру траси немає відбійника. То ж, якщо водій зустрічної газоне і не впорається з керуванням, врятуватися від лобового зіткнення – практично неможливо.

Нагадаємо, цього ж дня у Києві на вул. Теліги сталася масштабна аварія: розбились два мікроавтобуси і два легковики.

Кореспондент ТСН Ольга Мальчевська

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація