На місці київського іподрому може з'явитись торговий центр IKEA – Бондаренко

На місці київського іподрому може з'явитись торговий центр IKEA – Бондаренко

Довгоочікувана ІКЕА може з'явитись на місці іподрому / Фото: ТСН.ua

КМДА веде переговори з іноземною компанією.

Голова Київської міської держадміністрації Володимир Бондаренко розповів про плани столичної влади розмістити на місці Київського іподрому торгівельний центр IKEA, повідомляє кореспондент ТСН.

За словами Бондаренка, іноземні інвестори розглядають можливість розмістити свій магазин на території іподрому, оскільки давно хочуть відкритись у Києві. Іподроми взагалі очільник КМДА вважає непотрібними і виступає з ініціативою перетворити їх на кінноспортивні комплекси, створення яких пропонують профінансувати інвесторам.

"Ми хочемо виділити місцину на узбережжі Дніпра за Києвом, яку розграбовувала попередня влада, під кінноспортивний клуб, але не за рахунок бюджету, а за рахунок спонсорів. Наприклад, фірма ІКЕА розглядає можливість побудови великого суперсучасного торгівельного центра на місці іподрому. ІКЕА – на три голови вище будь-якої торговельної точки, це європейська мережа, вони давно хотіли потрапити у Київ", - повідомив Бондаренко.

Місцину під кінноспортивний клуб планують виділити в районі Конча-Заспи. Вже підшукали територію зі зручним під'їздом. Бондаренко каже, що "на природі коням буде краще".

Нагадаємо, покупці в Україні чекають на появу на нашому ринку офіційних представництв відомих західних брендів, про це свідчать дані опитування. Найчастіше українці серед бажаних брендів називали IKEA, H&M, Pizza Hut, Apple Store, Burger King, Walmart, Tesco.

Кореспондент ТСН Інна Боднар

Київська влада хоче перенести іподром до Конча-Заспи

Київська влада хоче перенести іподром до Конча-Заспи

Повʼязані теми:

Наступна публікація