На Київщині в зіткненні автобуса з легковиком постраждали діти

На Київщині в зіткненні автобуса з легковиком постраждали діти

На Київщині автобус "наздогнав" машину з дітьми / Фото: Управління Державтоінспекції Київської області

Троє діточок отримали травми та потрапили до лікарні.

Лікарнею завершилася поїздка для трьох маленьких пасажирів автомобіля. Діти отримали ушкодження різного ступеня тяжкості, повідомляє прес-служба ДАІ Київської області.

Інспектори розповіли, що в місті Тетіїв водій автобусу Mercedes через неуважність спричинив ДТП. Він не дотримався безпечної дистанції та врізався в Geely, що рухався в попутному напрямку.

У легковику перебувало троє дітей віком 9 і 10 років, а також 5 місяців. Вони зазнали травм і госпіталізовані до Тетіївської центральної районної лікарні.

ДАІ закликала учасників дорожнього руху до неухильного дотримання правил. Та нагадало про норми перевезення дітей у салоні.

"Не потрібно нехтувати безпекою маленьких пасажирів, перевозячи їх без спеціальних крісел, саджаючи на штатні сидіння або на руки дорослим. Для безпечної їзди ваших дітей необхідно використовувати автокрісло!", - акцентували в Державтоінспекції.

Цими вихідними в самій столиці сталася ще одна ДТП. У Києві автівка на шаленій швидкості вилетіла з дороги і "зависла" на стовпі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація