На Київщині спіймали злочинців з арсеналом боєприпасів та наркотиками

Чоловіки прямували зі столиці до міста Обухова.

Близько п'ятої години ранку в столиці на посту ДПС інспектори зупинили автомобіль "Ауді А8", який перебував у орієнтуванні щодо розбійного нападу в Переяслав-Хмельницькому районі.

Водій легковика в салоні авто транспортував бойовий пістолет марки "Берета" з набоями, магазин до пістолета "Макарова" споряджений патронами, п'ять патронів марки "Люгер", а також зелену речовину рослинного походження вагою 3-5 грамів. Чоловіки прямували зі столиці до міста Обухова. На запитання вартових доріг, звідки та куди водій транспортував боєприпаси, наркотичну речовину - відповісти так і не зміг.

Згідно орієнтування райвідділу міліції 14 вересня 2014 року в Переяслав – Хмельницькому районі Київської області невідомі особи скоїли розбійний напад та зникли з місця злочину. За кермом транспортного засобу перебував 35-річний громадянин Ізраїлю.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу міліції. Вилучені предмети направлено на експертизу. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Нагадаємо, в зоні АТО українські правоохоронці продовжують затримувати громадян, які зберігають або перевозять значні запаси наднебезпечної армійської зброї.

Повʼязані теми:

Наступна публікація