На Київщині рятувальники понад 11 днів шукають зниклого рибалку

На Київщині рятувальники понад 11 днів шукають зниклого рибалку

Фото: УНІАН

В операції задіяні рятувальники та водолази.

У Київській області в місті Вишгород уже понад 11 діб рятувальники шукають рибалку на гідроакумулюючому басейні київської ГАЕС. Про це повідомляє Інтерфакс.

В операції задіяні рятувально-пошукова група та водолази. Також пошуки здійснюються з використанням освітлювального обладнання та квадрокоптера.

Повідомлення про зникого рибалку надійшло до ДСНС ще 17 січня. Пошукові роботи, які проводилися у перші два дні після пропажі людини, не принесли результатів. Рятувальники знайшли лише гумовий човен та сітки. Через це було вирішено провести скидання води по всій площі басейну, що можливо робити лише вночі. Завдяки цьому з'явилася можливість обстеження всієї акваторії, яка покрита льодом.

До пошукової операції залучили 10 одиниць техніки, катер на повітряній подушці "Марс", гумовий човен та 42 людини особового складу. Також водолази здійснили понад 10 занурень для проведення пошуку. Наразі пошуки тривають.

Нагадаємо, раніше у Києві 30 рибалок на відірваній крижині віднесло від берега. За годину завдяки злагодженим діям співробітникам столичної ДСНС їх вдалося врятувати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація