На Київ насувається потужний сніг, хуртовини та штормовий вітер

На Київ насувається потужний сніг, хуртовини та штормовий вітер

Фото: УНІАН

Киянам радять обмежити пересування власними авто.

У неділю, 13 листопада, синоптики прогнозують ускладнення погодних умов в Києві. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на Укргідрометцентр.

За прогнозами синоптиків, у столиці буде хмарно, очікуються складні погодні умови: сильний сніг, мокрий сніг з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, хуртовини. Температура близько 0°.

У КМДА також звернулися до водіїв з проханням бути обережними на дорогах під час негоди. Крім того, киянам радять надавати перевагу громадському транспорту та, за можливості, обмежити пересування власними авто.

Раніше повідомлялося, що в ніч проти неділі, 13 листопада, через негоду сталося знеструмлення 275 населених пунктів у шести областях України. 

Так, у Хмельницькій області знеструмлено 114 населених пунктів, у Тернопільській – 83, в Івано-Франківській – 37, в Житомирській – 16, у Вінницькій – 15, у Волинській – 10. До відновлення енергопостачання залучено бригади обленерго.

Повʼязані теми:

Наступна публікація