На Грушевського біля Кабміну двоє чоловіків влаштували бійку зі стріляниною

Двох постраждалих доправили до столичної лікарні.

Вчора пізно ввечері у Києві на вулиці Грушевського побилися двоє незнайомих чоловіків, один з них застосував травматичну зброю і поранив іншого. Про це повідомляє прес-служба столичного управління МВС.

Правоохоронці затримали зловмисників на місті інциденту. В одного з них було поранення ніг від травматичної зброї, іншого доправили до медзакладу із забоєм грудної клітини.

"Було встановлено, що між двома незнайомими чоловіками виникла бійка, в ході якої один з них застосував травматичну зброю. Правоохоронці затримали вказаних осіб на місці вчинення хуліганських дій. Аби припинити правопорушення, довелось застосувати фізичну силу, оскільки хулігани почали чинити опір законним вимогам працівників міліції. Під час затримання вогнепальну зброю правоохоронці не застосовували. На місці події було вилучено пристрій для відстрілу патронів гумовими кулями", - йдеться у повідомленні прес-служби Київської міліції.

Також правоохоронці наголосили, що представники міліції не брали участь у бійці зі стріляниною.

Натомість активіст та глава правління організації "Коаліція помаранчевої революції" Сергій Мельниченко на сторінці у соцмережі писав, що до бійки був причетний міліціонер. У правоохоронних органах цю заяву спростували.

 
публикация Сергій Мельниченко.

Наразі встановлюються всі обставини події та проводяться слідчі дії.

Як повідомлялося раніше, наприкінці січня у Дніпровському районі Києва пролунав вибух. Чоловік підірвав гранату біля місцевого кафе. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація