На дорогах Києва починають масово гинути мотоциклісти

На дорогах Києва починають масово гинути мотоциклісти

У Києві розпочався "мертвий сезон" для мотоциклістів

Найбільш небезпечним для байкерів є перший місяць літа.

У Києві стартував "мертвий сезон" для мотоциклістів, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Так, на проспекті Правди водій двоколісного намагався ефектно стартувати з перехрестя, втратив кермування, вилетів на зустрічну і вдарився головою в автомобіль. Шолом хлопцю не допоміг. Пощастило лише пасажирці, яка впала з мотоцикла ще до зіткнення.

У мотошколі майбутніх мотоциклістів намагаються вчити відповідальності та ввічливості. А інструктор Олег Камашин радить не їздити швидко там, де не впевнені.

Коли впевненість замінюють надмірною самовпевненістю відеореєстратори фіксують вражаючі аварії. Більшість завершуються трагічно, бо після кульбітів на швидкості не рятують ні шоломи, ані захисна амуніція.

Аварії байкерів навесні для ДАІ - звична справа. А, за статистикою, перший місяць літа найбільш небезпечний для байкерів. Головними причинами аварій стають порушення маневрування, перевищення швидкості та недотримання дистанції.

Тим часом боротися з порушниками-водіями двоколісних столичні інспектори лише намагаються. Адже на скутері, або мотоциклі можна спокійно втекти через бордюри дворами.

Кореспондент ТСН Ігор Бондаренко.

У столиці трагічно загинув мотоцикліст

У столиці трагічно загинув мотоцикліст

Повʼязані теми:

Наступна публікація