Молода провінціалка налагодила прибутковий бізнес на сексі в Києві

Молода провінціалка налагодила прибутковий бізнес на сексі в Києві

У Києві дівчата продавали секс по $ 200

Дівчина стала сутенеркою та пропонувала клієнтам повій по $ 200.

Молода дівчина у гонитві за кращим життям стала сутенеркою. Працювали на неї такі самі юні особи, у яких не склалося з гарною роботою, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Ця історія, кажуть міліціонери, розпочалася з 23-річної жительки Хмельницької області. Вона, як у кіно, приїхала до Києва у пошуках кращої долі.

"Краще життя, на її думку, було у наданні сексуальних послуг", - пояснив керівник відділу УМВС в Києві Андрій Нєбитов.

Дівчина стала повією, однак швидко збагнула – така робота не зробить її ні багатшою, ані щасливішою. Тому вирішила: заробляти має не вона, а інші – для неї.

Для праці молода сутенерка шукала юних провінціалок, які не могли знайти роботи. Точну їхню кількість правоохоронці ще встановлюють.

Потім через рекламу в інтернеті на тематичних сайтах знаходила клієнтів для сексуальних послуг. Із них просила в середньому $ 200.

У гонитві за кращим життям хмельничанка стала сутенеркою

У гонитві за кращим життям хмельничанка стала сутенеркою

"Любовним гніздечком" слугував номер у готелі. Його адміністратори та керівники навіть не здогадувалися, що відбувалося в кімнаті. Адже ніхто з пожильців на сусідів жодного разу не скаржився.

Заробітки дівчата з молодою сутенеркою ділили 50 на 50. Як видно з кількості SMS у вилучених телефонах, клієнтів вистачало. Та й місце для інтимних зустрічей було підхожим. Поруч із готелем – стрип-клуб.

Щоправда, заробити на втілення всіх мрій сутенерка та молоді повії не встигли. На чергове оголошення в інтернеті приїхали міліціонери.

Тепер сутенерці світить до 5 років за ґратами. А чим закінчаться пошуки щастя для підопічних сутенерки, розводять руками правоохоронці, поки що невідомо. Адже їм світить лише штраф максимум у 250 гривень.

Раніше повідомлялося, що українські повії опублікували в інтернеті свою інтим-карту.

Кореспондент ТСН Олександр Романюк

Повʼязані теми:

Наступна публікація