Мобільні оператори скаржаться на складності зі зв'язком у центрі Києва

Мобільні оператори скаржаться на складності зі зв'язком у центрі Києва

На Майдані з перебоями працює мобільний зв’язок / Фото: Reuters

Обладнання було пошкоджено під час пожежі у Будинку профспілок.

Найбільші мобільні оператори України "МТС", "Київстар" та "life:)" повідомили про проблеми зі зв'язком у центрі Києва через пошкодження обладнання та оптоволоконних ліній.

Мобільний оператор "МТС Україна" повідомив про перебої в роботі зв'язку у центрі Києва через пожежу, що сталася у Будинку профспілок.

"МТС" поскаржилася на складності зі зв'язком у центрі Києва – під час пожежі у Будинку профспілок було пошкоджене обладнання. Наразі фахівці шукають шляхи вирішення проблеми, адже проїзд у центральній частині міста заблокований і дістатися туди вкрай важко.

"У зв'язку з пожежею у Домі профспілок, яка пошкодила обладнання базових станцій, у центрі Києва спостерігаються складнощі з мобільним зв'язком. Оскільки доступ у центр міста і до будівлі ускладнений, технічні спеціалісти шукають альтернативну можливість забезпечення зв'язку", -йдеться у повідомленні оператора на сторінці у Facebook.

Натомість у компанії "Київстар" також заявили, що в центрі міста можливе зниження рівня сигналу через пошкодження оптоволоконних ліній і відсутністю зв'язку з кількома станціями у центрі Києва, пише УНІАН. Наразі фахівці намагаються компенсувати якість сигналу за рахунок інших станцій.

Про проблеми з мобільним зв'язком також повідомили і в компанії "Астеліт" (ТМ life:). Налагодити якісний зв'язок обіцяють вже найближчим часом.

Нагадаємо, вчора Будинок профспілок у Києві охопила пожежа. МВС звинуватило у підпалі активістів "Правого сектору". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація