Міліцію змусили відновити пошуки мажора-вбивці Калиновського

Міліцію змусили відновити пошуки мажора-вбивці Калиновського

Мажора Калиновського знову почали шукати

У прокуратурі запевнили, що міліції дали наказ поворушитися.

Міліція на дзвінок журналістів щодо мажора Сергія Калиновського, який вже 6 років як оголошений у міжнародний розшук, а зараз зненацька засвітився в Україні, відрегагувала блискавично: "Ми на це реагувати не будемо".

Такій міліцейській реакції здивувалися у прокуратурі та запевнили, що пошуки активізують, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

"Надані відповідні доручення і вказівки підрозділам МВС щодо активізації розшукових дій з метою встановлення місця знаходження і перебування в столиці", - повідомила керівник слідчого відділу прокуратури Ольга Варченко.

Однак чи буде пуття із запізнілої реакції, журналісти сумніваються. Минулої ночі Калиновський прибрав зі сторінки на Facebook всі свої фотографії. Замість них у соцмережі тепер "сидить" панда.

Нагадаємо, Калиновського розшукують за аварію 30 травня 2007 року, у якій загинули дві людини. Мажор на спортивному БМВ на величезній швидкості врізався у припарковані "Жигулі".

В результаті загинув прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський. А через кілька днів у лікарні померла і наречена Калиновського, 25-річна Анастасія.

Сам Калиновський потрапив до приватної клініки, з якої згодом зник. Його оголосили у міжнародний розшук. Але поки його портрет світиться на сайті Інтерполу, Калиновський гуляє по Пейзажній алеї та фотографується разом з дівчиною для Facebook, повідомили раніше Вести.

Кореспонденти ТСН Іван Гребенюк та Людмила Бадалян

Сергій Калиновський засвітився в Україні

Сергій Калиновський засвітився в Україні

Повʼязані теми:

Наступна публікація