Мельник зник після суду та знайшовся у реанімації під Києвом

Мельник зник після суду та знайшовся у реанімації під Києвом

Мельник називає справу проти нього замовною / Фото: ТСН.ua

Правоохоронці побоюються, що підозрюваний затягує час і може втекти із країни.

Після суду ректора Податкової академії Петра Мельника доставили до реанімації лікарні міста Бучі під Києвом, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

"Швидку" ректору викликали його син та сестра одразу після суду. Спочатку повідомлялося, що Мельника мали відвезти до приватної клініки Стражеска. Однак ні там, ні біля свого будинку він так і не з'явився. Пізніше ТСН таки вдалося дізнатися місцезнаходження підозрюваного.

Колишньому депутату та ректору начебто потрібна термінова операція.

Згідно з новим кримінально-процесуальним кодексом, без підозрюваного суд не зможе призначити йому запобіжний захід. Саме цього бояться правоохоронці, з якими ТСН вдалося поспілкуватися поза камерою. Нібито Мельник затягує час і може втекти із країни.

Сам Мельник свою провину не визнає, справу називає замовною. Але ким - мовчить.

Нагадаємо, Петра Мельника було затримано 27 липня під час отримання хабара у розмірі 120 тис. грн. Якщо провину ректора доведуть, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Ректор податкового університету був примусово доправлений до суду

Ректор податкового університету був примусово доправлений до суду

29 липня в Печерському суді Мельнику стало зле і засідання перенесли.

30 липня Мельника примусово доставили до суду на розгляд справи про обрання йому запобіжного заходу. Однак судді довелося оголосити перерву в засіданні через розбіжності висновків медичної експертизи стосовно стану здоров'я підозрюваного з боку слідчого і з боку захисників підозрюваного.

Кореспондент ТСН Ольга Василевська

Повʼязані теми:

Наступна публікація