Мажор Толстошеєв зник з офіційних місць проживання

Мажор Толстошеєв зник з офіційних місць проживання

Фото: Фото Дмитра Святненка/ТСН

Журналісти не змогли відшукати фігуранта справи, аби взяти в нього коментар.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко взявся за відновлення слідства у резонансній ДТП за участі сина бізнесмена з Донеччини, який на смерть збив жінку. У столичній прокуратурі, яка не вгледіла в цьому нічого вартого покарання, рішення генпрокурора не коментують, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Не вдалося взяти коментар і в родини фігуранта скандалу. В елітній новобудові на Русанівській набережній, де в одній із квартир мешкає Станіслав Толстошеєв, журналістів зустрічає охоронець. Він каже, що вже наступного дня по виході з лікарні горе-водія забрала його дівчина – і більше в будинку хлопець не з'являвся. Консьєрж повідомила, що рідні Толстошеєва з пресою спілкуватися не хочуть.

Коло приватного будинку, що зареєстрований на батька Станіслава, Андрія Толстошеєва, сусіди кажуть, що недобудоване приміщення продане. "Вони не живуть там. Це вже будинки інших людей", - кажуть тамтешні жителі.

Родина мажора Толстошеєва уникає розмов із журналістами

Родина мажора Толстошеєва уникає розмов із журналістами

Водій розкішного білого "Мерседеса" у січні цього року біля метро "Лівобережна" вилетів з дороги, протаранив відбійник, влетів в стоматологічну клініку та збив насмерть жінку, яка торгувала на вулиці. З місця ДТП водія автівки, сина бізнесмена з Дружківки, забрали до лікарні, де той лежав з діагнозом "покусаний язик" та "невідома хвороба серця". Там він під наглядом правоохоронців відтерміновував суд. Поки медики стверджували, що він не транспортабельний, горе-водій спокійно виходив на сходову клітку лікарні, де його фотографували очевидці.

Тоді ж поліція повідомляла, що за кермом водієві стало зле. Сам кермувальник на суді заявляв про епілепсію. "Зі слів мого друга, в мене стався епілептичний напад. Я не лікар. Сказати не можу", - заявив сам фігурант скандалу. Після ДТП суд відправив Станіслава Толстошеєва у СІЗО, звідки він вийшов під заставу і 138 тисяч гривень.

Це вже не перша аварія, після якої Станіслав уникає відповідальності. Три з половиною роки тому, намагаючись об'їхати затор, він протаранив авто та ледь не вбив водія. Син постраждалого чоловіка повідомив, що тоді Станіслава активно "відмазували", а справу й досі не закрили. "Там був вихід на керівника ДАІ міста Києва. На той момент це був Курінний", - розповів чоловік.

Кореспондент ТСН Валерія Ковалінська

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація