Майданівцям, які робили ремонт в КМДА, повністю не заплатили за роботу

Майданівцям, які робили ремонт в КМДА, повністю не заплатили за роботу

Чоловікам нібито боргують 72 тис грн

Після 25 травня до КМДА почнуть перебиратися чиновники. 

Із майданівцями, які робили косметичний ремонт у будівлі Київської міської адміністрації, нібито, досі не розрахувалися. Уже за тиждень у приміщення КМДА мають в'їхати працівники, які евакуювалися звідти на початку грудня, коли її захопили для потреб Майдану, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Сотник Руслан розповів, що домовленості про відновлення будівлі КМДА саме майданівцями, з'явились одразу по закінченні революційних подій. Немов, хлопці, які відстояли кілька місяців на морозі, мають трохи підзаробити. На косметичний ремонт будівлі спонсори виділили півтора мільйона гривень. Зі своєї тернопільської сотні Руслан зорганізував будівельну бригаду. Працювали два місяці. Чоловік розповів, що нібито його ремонтній бригаді винні 72 тисячі гривень за роботу.

Загалом тут працювали п'ять десятків людей, кажуть майданівці. Устигли відремонтувати кілька поверхів та взялися за колонну залу. У колонній залі все ще – пахне революцією. Там стоїть напіврозтрощений легендарний білий рояль, а на столах – лежать шини. Відремонтовані вже всі поверхи, крім тих, де досі живуть охоронці Майдану. Ремонт, кажуть, робили косметичний.

Радник голови КМДА Ярослав Кучер переконує, що люди заробляли по 8-9 тисяч гривень за ремонт приміщення. А скарги окремих будівельників – це прикре технічне непорозуміння. Минулої п'ятниці з черговою порцією спонсорських грошей зник один із керівників майданівців та його заступник. Нині, божиться Кучер, керівника знайшли та проблему вирішили. Поза камерою працівники кажуть, що після скандалу та розголосу отримали невеличкий аванс.

Проте ніхто не каже, коли саме майданівці одержать зароблені кошти повністю. Саму будівлю активно готують до заселення: одразу після першого туру президентських виборів туди з речами почнуть перебиратися чиновники.

Нагадаємо, що будівлю КМДА відновляють після Євромайдану

Кореспондент ТСН Неллі Ковальська.

Майданівцям не заплатили за ремонт КМДА

Майданівцям не заплатили за ремонт КМДА

Повʼязані теми:

Наступна публікація