Масштабні зсуви загрожують жителям ще 6 ділянок Києва

Масштабні зсуви загрожують жителям ще 6 ділянок Києва

Київська влада вже проводить протизсувні заходи

Проблемним територіям присвоєно статус надзвичайної ситуації.

В Києві все більшим територіям загрожують зсуви - ще 6 ділянкам присвоїли статус надзвичайної ситуації місцевого рівня і в КМДА розробляють план евакуації жителів.

Такий статус отримали: схили біля озера Глінка біля провулка Філатова і бульвару Дружби Народів (Печерський район); ділянка на вулиці Академіка Кащенка, 154 (Голосіївський район), де подальший розвиток зсувних процесів може спричинити руйнування доріг, комунікацій, приватних будинків та інших споруд; ділянки поблизу будинків №№ 22, 24, 26 на вулиці Адмірала Ушакова та біля будівлі на вулиці Квітки-Основ'яненка, 14 (Голосіївський район); територія схилів Батиєвої гори (на розі вул.Локомотивної і Краснодонської); ділянку Батиєвої гори на розі вулиць Провідникової і Радісної і територія біля будівлі в Навчальному провулку, 7, (Голосіївський район), де є небезпека руйнування житлової забудови, дороги та інженерних мереж, пише "Сегодня".

На всіх вищевказаних ділянках вже проводяться протизсувні заходи: будуються підпірні стіни і зміцнення, облаштовуються дренажні системи та зовнішні стоки. Також розробляється план відселення мешканців будинків, яким може загрожувати руйнування.

Повʼязані теми:

Наступна публікація