Масштабна ДТП під Києвом: Range Rover влетів в автобус з поліцейською і збив два відбійника

Очевидці кажуть, що водій був п'яний, його друзі змогли відбити його від активістів.

У вівторок, 2 серпня, на Бориспільській трасі під Києвом сталася масштабна ДТП.

Про це повідомляє портал dtp.kiev.ua і користувачі соцмереж.

Водій Range Rover на шаленій швидкості влетів в автобус, зніс відбійник на лівій стороні, після чого його відкинуло на відбійник на правій стороні, де він і зупинився. Запчастини позашляховика, які відлетіли під час зіткнення з першим відбійником, зачепили також Nissan, що їхав поруч.

"Швидка" госпіталізувала водія Range Rover зі струсом головного мозку та травмою ока. Також з ним у лікарні поїхав пасажир позашляховика. В автобусі їхала на робочу зміну дівчина-поліцейська, яка в результаті зіткнення вдарилася головою. Відразу після ДТП вона стала допомагати постраждалим.

Dtp.kiev.ua повідомляє, що потім до місця події на джипах приїхали "друзі" водія Range Rover, зняли номери з автомобіля і заборонили знімати ДТП, після чого поїхали в лікарню.

Користувач Facebook Олег Романов повідомив, що у водія Range Rover виявили більше 1 проміле алкоголю в крові. При цьому "друзі" винуватця ДТП намагалися вивезти його з лікарні, але активісти не давали їм цього зробити.

Потім "Mitsubishi" одного з "друзів" винуватця аварії на шаленій швидкості почав навертати круги по території лікарні, чим спровокував гонитву за собою. Під час погоні автомобіль збив бійця АТО (травма несерйозна) і ледь не влетів у машину ще одного активіста. Під час погоні водія Range Rover вивезли з лікарні.

Активісти заблокували "Mitsubishi", водій сидить всередині автомобіля, його охороняють поліцейські.

Нагадаємо, 1 серпня, близько 23:00, на околиці Києва п'яний водій на "Опелі" сильно травмував двох поліцейських, які в той час оформляли аварію, що сталася трохи раніше. Спершу та трасі зіштовхнулися "Фіат" та "Хюндай Сонате", ніхто з людей не постраждав. На місце ДТП виїхали поліцейські. У момент, коли вони оформлювали аварію, п'яний водій на "Опелі" на високій швидкості влетів у "Фіат", який від сильного удару посунувся вперед і придавив поліцейських (чоловіка та жінку) до "Хюндая". Патрульні отримали тяжкі травми, їх обох терміново доправили в реанімацію.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація