Марічка Падалко закликає жінок правильно виховувати українських чоловіків змалечку

Марічка Падалко закликає жінок правильно виховувати українських чоловіків змалечку

Падалко впевнена, що українські жінки самі виховують майбутніх тиранів / Фото: ТСН.ua

Телеведуча розповіла чому, на її думку, українські чоловіки ображають своїх дружин та дітей.

Ведуча ТСН Марічка Падалко взяла участь у міжнародній конференції на тему "Надання допомоги постраждалим від насильства", яка 24 квітня відбулася у Києві.

Телеведуча і мама трьох дітей стала спеціальною гостею заходу. Під час брифінгу зі ЗМІ вона поділилася думками щодо насильства у родинах.

"Коли ми кажемо "домашнє насильство", це перекладається так – "ми, жінки, страждаємо від чоловіків, страждають діти". Але, знаєте, українські чоловіки не завозяться до нас із-за кордону. Українські чоловіки – це люди, яких виховують українські мами", - почала Марічка Падалко.

На думку телеведучої, проблема насильства у родинах існує, зокрема, тому, що є помилки у вихованні дітей.

"У мене самої 6-річний син. І я розумію: певні речі закладаються з дитинства. Не дарма психологи кажуть, якби у світі не було мам, у психологів не було б роботи", - пояснила свою думку ведуча ТСН.

За словами Падалко, існує думка, що дитина – це приватна власність батьків. Однак Марічка впевнена, що чоловіки, які ображають свою дружину, дітей, "можливо, так само відчували подібне ставлення до себе".

Також Марічка Падалко зауважила, що Україні потрібна велика рекламна кампанія, яка б допомогла перевиховати людей.

"Ми потребуємо великої рекламної кампанії. Умовно кажучи, "Ти роздратований і б'єш свою дитину. Чи робиш ти це саме, коли ти роздратований своїм начальником?" Щоб мами почали замислюватися над тим, що дитина має ті самі права, що і дорослі", - одразу поділилася ідеєю Марічка Падалко.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація