Люди йдуть на Євромайдан із величезними собаками та креативними плакатами

Люди гріються та чекають вирішального дня акції.

Розгром "Беркутом" мітингу на Майдані Незалежності минулої ночі не налякав прихильників євроінтеграції України. Євромайдан на Михайлівській площі в ніч проти неділі виявився в кілька разів чисельнішим за той, що розігнали правоохоронці напередодні.

Люди чекають на головну акцію тижня, котра розпочнеться о 12:00 біля пам'ятника Шевченка. Оглядачі переконані, що від того, наскільки багато людей прийде підтримати Євромайдан, залежить дуже багато в подальшому розвитку країни – аж до можливих змін у вищому керівництві держави.

Наразі ж кияни продемонстрували, що застосування сили "Беркутом" їх не так налякало, як розізлило. Своє ставлення до влади, котра руками правоохоронців "зачистила" Майдан від беззбройної молоді, котра майже не чинила спротиву, люди висловили гучними скандуваннями та своєрідними плакатами, зокрема, із зображенням ялинки.

Дехто прийшов на Михайлівську площу з хатніми улюбленцями. Зокрема, на Євромайдані опинився величезний пес Горан. Власник чорного тер'єра пояснив, що собака прийшов на мітинг зовсім не з агресивною метою. Чоловік пожартував, що тварині було б гидко кусати когось із представників влади, котра здатна на такі ниці вчинки відносно власного народу.

Раніше повідомлялося, що людей із Євромайдану від "Беркуту" врятував послушник Михайлівського монастиря.

Повʼязані теми:

Наступна публікація