Композитор Петриненко не знає, кого міліція зробить винуватцем масштабної ДТП

Композитор Петриненко не знає, кого міліція зробить винуватцем масштабної ДТП

Петриненко потрапив у серйозну ДТП

Тарас Петриненко радий, що не сильно постраждав.

Відомий український композитор Тарас Петриненко, який напередодні потрапив в аварію, почувається добре, але отримав великий стрес.

Як повідомив він "ТСН.Особливе", у Києві ввечері четверга, 7 листопада, сталося зіткнення, в якому автомобіль Петриненка перевернувся на дах.

"Так, я потрапив у ДТП. Але дякувати Богові, все гаразд. Я здоровий. Все нормально. Сталося зіткнення: не розминулися з іншою машиною, яка летіла мов навіжена", - повідомив він.

Тарас Петриненко також додав, що не може точно назвати винуватця аварії. "Я не знаю. Все буде видно, тому що в нашій країні ви знаєте: сьогодні так, а за по-іншому. Інші учасники події не постраждали. Лише одна жінка нібито травмована, але там, здається, більше з переляку. Техніка трохи побита. Моя автівка найбільше", - додав він.

При цьому композитор заявив, що це перша його ДТП з моменту отримання водійських прав. "У 1976 році я отримав права, і за цей час це перша пригода у моєму житті. Моя машина перевернулась. Є невеликий забій, але все гаразд", - зазначив він.

Нагадаємо, ДТП сталася в Києві на перехресті Дніпровської набережної і Княжого Затону. Загалом зіткнулися Nissan, Jeep і Volkswagen.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація