Колишня команда Черновецького "засвітилася" на цинічній брехні під час передвиборчої агітації

Колишня команда Черновецького "засвітилася" на цинічній брехні під час передвиборчої агітації

Шлапак прикривалася УДАРом

Представник організації "Громадський контроль"  проаналізував,  хто ж потрапив цього разу у Київраду. 

У Києві найдорожча земля, житло і найбільше бажаючих все це "захапати". Можливо тому на 120 місць у Київраду було аж півтори тисячі кандидатів, йдеться в сюжеті програми Гроші.

У столиці розгорнулася справжня війна за тепле крісло голови КМДА. Наглядачі навіть не встигали хапати за руки всіх порушників закону.

Не минуло і дня після виборів, а кандидати та спостерігачі збирають круглі столи, щоб розповісти про брудні технології столичних перегонів.

Одразу після виборів представник організації "Громадський контроль"  проаналізував,  хто ж потрапив цього разу у Київраду. 

"Зі всіх депутатів Київради ми нарахували до 20 представників старої команди", - кажуть активісти.

Майдан, революція, жага до змін і як результат - близько 20 представників ненаситної команди Черновецького знову будуть керувати столицею?

"Це перемога у 35 окрузі Алли Шлапак, яка була співголовою фракції Черновецького", - каже активістка.

Кандидат Шлапак цинічно прикривалася символікою відомих політичних брендів  - Петра Порошенка та УДАРу.

Одразу після виборів представник УДАРу Ірина Геращенко обурено заявила, що її партійна сила такої провокації від друзів Черновецького не очікувала. Але насправді, Шлапак просто не могла не виграти, бо її противником був завідомо програшним кандидат.

Як кажуть громадські активісти, її конкурентом була Підколізна - однокурсниця в університеті, яка фактично агітувала за Шлапак. У двох районах поруч також балотувалися і пройшли її люди.

"На сусідньому окрузі пройшов її помічник Михайло Терентьєв від УДАРу. Ще один її помічник Андреєв пройшов у Солом'янському районі", - кажуть у Громадському контролі.

В УДАРі кажуть, що нарахували декілька кандидатів, які нахабно прикривалися символікою партії.

"У Геращенко був місяць, щоб побачити таку поведінку Алли Шлапак. Весь центр був завішаний певною агітацією с певними наклейками", - каже член "Громадського контролю" Світлана Тарторкіна.

Тарторкіна зазначає, що в Україні не було жодного випадку щодо відкликання депутатів з місцевих рад за цинічну брехню під час передвиборчої агітації.

Нагадаємо, у столиці назвали імена 55 мажоритарників, які пройшли до Київради.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація